logo-nou-superscoala-final-alb.jpg
logo-nou-superscoala-final-alb.jpg

SUSȚINE UN COPIL SĂ ÎNVEȚE!

CONTRIBUIE!

pentru această cauză

SuperȘcoala

se ocupă de restul

up-2 jpg

Alege opțiunea ta și vei fi condus către o pagină de plată securizată, unde vei putea direcționa suma cu care dorești să susții copiii defavorizați. Te vom ține la curent cu rezultatele proiectului și cu schimbările în bine pe care le aduci în viețile copiilor.

CARE ESTE MISIUNEA PROIECTULUI?

Fiecare copil are dreptul la educație de calitate. Dar, din păcate, în realitate nu se întâmplă așa. Copiii din grupurile și mediile dezavantajate nu au acces la metodele moderne de învățare, care le-ar oferi șansa unui viitor mai bun.

Însă acum, cu sprijinul tău, acest lucru devine posibil:

Împreună putem ajuta copiii defavorizați să beneficieze de același sistem performant de învățare folosit de copiii care trăiesc și învață în condiții normale.

shutterstock_280001249 (1) jpg

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROIECTUL?

Împreună oferim copiilor defavorizați abonamente cu acces complet și nelimitat la platforma educațională SuperScoala.ro:

Tu plătești 10 lei lunar pentru un abonament, iar noi oferim unui copil vulnerabil abonamentul SuperȘcoala cu acces complet și nelimitat, pentru toate materiile din platformă, în valoare de 69 de lei.

În acest fel, împreună sprijinim copiii mai puțin norocoși și le dăruim șansa unui viitor mai bun, oferindu-le accesul direct și imediat la educație de calitate.

Alege să sprijini unul sau mai mulți copii defavorizați!

shutterstock_1304180899 (1) jpg

FIECARE COPIL ARE DREPTUL LA SUPERȘCOALA LUI!

Animați de această convingere, în anul 2021 am lansat SuperScoala.ro: cea mai eficientă și accesibilă platformă educațională din România, care ajută copiii să învețe cu ușurință materia școlară.

SuperScoala-Logo-crop copy png

CUM FUNCȚIONEAZĂ PLATFORMA SUPERȘCOALA?

Pe SuperScoala.ro urmăm programa școlară folosind lecții video bine structurate și prietenoase, realizate și prezentate de profesori foarte buni.

În acest fel, oricând copilul nu a înțeles lecția la clasă, a lipsit de la școală, trebuie să aprofundeze un subiect sau dorește mai multe explicații și exemple practice, pe SuperScoala.ro găsește rapid toate informațiile de care are nevoie.

În plus, copilul poate viziona lecțiile video ori de câte ori dorește, online, pe telefon, tabletă, laptop sau televizor. Temele, recapitulările sau pregătirea pentru examene devin mai simple, copilul reține materia școlară cu mai multă ușurință și câștigă încredere în sine, în pregătirea și în abilitățile sale.

Conceptul simplu și eficient, modern, aliniat nevoilor de învățare ale copiilor din zilele noastre, a ajuns rapid în topul preferințelor copiilor; iar prin raportul aproape incredibil calitate-preț oferit, am devenit prima alegere a părinților:

După mai puțin de doi ani de la data lansării, SuperȘcoala este cea mai vizionată platformă educațională din România. Suntem fericiți că putem să ajutăm atât de mulți copii, părinți și profesori!

ACUM, ÎMPREUNĂ CU TINE, PUTEM FACE ȘI MAI MULT!

Cu sprijinul tău, acum putem oferi copiilor defavorizați accesul la educație de calitate și, implicit, le putem oferi șansa la o viață mai bună.

Există mulți copii deosebit de inteligenți, talentați și dăruiți, care nu devin niciodată oamenii mari care ar trebui să devină. Mulți copii extraordinari își irosesc cele mai importante resurse, neștiuți de nimeni, când ar putea, peste câțiva ani, să schimbe în bine viitorul nostru, al tuturor.

shutterstock_417902059 (1) jpg

TOȚI COPIII AU NEVOIE DE SPRIJIN PENTRU A REUȘI ÎN VIAȚĂ.

ÎMPREUNĂ SPRIJINIM COPIII DEFAVORIZAȚI!

Susține și tu un copil defavorizat cu doar 10 lei lunar, iar SuperȘcoala îi oferă acces gratuit și nelimitat la cea mai eficientă platformă educațională din România. Hai să facem diferența pentru copiii defavorizați, împreună!

shutterstock_374136778 jpg

TU CE CAUZĂ ALEGI SĂ SUSȚII?

NOI ALEGEM SĂ SPRIJINIM COPIII DEFAVORIZAȚI!

HAI ȘI TU ALĂTURI DE NOI!

Tu + SuperȘcoala = un viitor mai bun pentru copiii defavorizați!
Suntem aici pentru a îmbunătăți viața copiilor mai puțin norocoși.
Alătură-te misiunii noastre!
Contribuie și noi ne ocupăm de tot restul!

Alege opțiunea ta și vei fi condus către o pagină de plată securizată, unde vei putea direcționa suma cu care dorești să susții copiii defavorizați. Te vom ține la curent cu rezultatele proiectului și cu schimbările în bine pe care le aduci în viețile copiilor.

Extrase din studiul
„Bunăstarea copilului din mediul rural din România”

comandat de World Vision Romania, 2022

· 24% dintre copii nu primesc niciun fel de ajutor la teme.
· Matematica (41%-46%) și limbile străine (29%-40%) sunt materiile care îi pun pe copii în cea mai mare dificultate.
· 89% dintre gospodării au acces la internet. ·
89% copii au acces la un smartphone, 28% tabletă.
82% dintre adolescenți smartphone, 23% tabletă.
· 3 din 4 adolescenți intenționează să își continue studiile.